Studio S Entertainment

Omslag av Tantra-sex: en guide till bättre sex (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Tantra-sex: en guide till bättre sex
Genre Dokumentär, Erotik
Längd 105 min
Land USA
Inspelningsår 1997
Regi Sinclair Institute, Mark Schoen
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Pal, Stereo, Anamorfisk widescreen (1.85:1)
Artikelnr NF199
Extras Kortfilm - Vägledning till bättre orgasmer. Njutafilms trailershow.
Release 2009-02-01
Omslag av Tantra-sex: en guide till bättre sex (VoD)

Tantra-sex: en guide till bättre sex (VoD)

AKA The Tantric Guide to Better Sex

UR SERIEN MED ÖVER 4 MILJONER SÅLDA EXEMPLARVare sig du är intresserad av Tantra eller inte, är denna guide en väg till ett rikare sexliv och en mer sensuell syn på livet!Allt du behöver veta om Tantrisk sex. Öka din sexuella potential! Få ny erotisk energi!Hitta den erotiska vägen till alla fem sinnen för en utdragen och djupgående njutning. Den sexuella energin har sedan urminnes tider setts som en av de starkaste krafterna. Lär dig hantera denna sexuella intensitet för en mer innerlig och tillfredsställande upplevelse. Verkliga par demonstrerar tekniker utformade efter tantrisk tradition att uppnå högre sexuell extas.
Tantra-sex passar för alla åldrar – lär som ung känna en ny partner eller återupptäck varandra efter många år tillsammans. Finn de sju Chakra-punkterna och släpp fri din inre sexuella energi för en fulländad sexualakt och förlängd orgasm. Även erfarna älskare har nytta av att upptäcka den fördjupade njutning som följer tantrisk sex.
Trivia – The Sinclair Institute:

*The Sinclair Institute grundades 1991, för att hjälpa par att förbättra deras kärleksliv och få ett bättre sexliv. Filmerna innehåller detaljerade och stimulerande sexscener som ger tittaren nya insikter om erotikens möjligheter.
*The Sinclair Institute arbetar tillsammans med internationellt framstående experter inom parterapi, sex och samlevnad. Dessa medverkar till att göra högkvalitativa instruktionsfilmer för par i alla åldrar – att lära sig kommunicera sina sexuella behov och erhålla större sexuell njutning.
”Tilltalande… perfekt, angenäm och lättillgänglig.” / Dr Gary Schubach, DoctorG.comTextning: Svenska, danska, norska och finska.Trailer-intervju om Underbar sex-serien: