Studio S Entertainment

Omslag av Varje gång jag ser dig (DVD)

Förstora omslag

Genre Drama, Komedi
Land Brasilien
Inspelningsår 2014
Regi Daniel Ribeiro
Skådespelare Fabio Audi, Ghilherme Lobo, Tess Amorim
Artikelnr NF944
Release 2016-06-07
Omslag av Varje gång jag ser dig (DVD)

Varje gång jag ser dig (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
Leonardo är blind och tonåring i Sâo Paulo, han blir ofta retad på skolan, men hans bästa vän Giovana står upp för honom och skyddar honom mer än han förstår. Leonardo drömmer om ett självständigt liv långt bort men en dag börjar en ny kille i klassen och allt förändras, Leonardo får känslor som han inte tidigare känt medan Giovanas svartsjuka växer.

VARJE GÅNG JAG SER DIG är fängslande från första bildruta, lyfter HBTQ-frågor med en avslappnad självklarhet och fångar Leonardos värld med ett stort mått humor.

———-
***** – Svenska Dagbladet

———-

NF944 disclabel DVD.pdf-Varje gang jag ser dig-omslag&flipside.i