Studio S Entertainment

Zombie Collection (4-disc box)

The Ultimate Box of Flesh-Eating Ex-Human Beings!

THE BEYOND
Skräckmästaren Lucio Fulcis skrämmande tolkning av mardröm och fasa. När Liza ärver det nedslitna New Orleans-hotellet ”Seven Doors” anar hon inte att huset vilar på en uråldrig och förfärlig hemlighet. Fulcis mästerverk från den italienska skräckfilmens glansdagar chockerar sin publik än idag!
Originaltitel: L’Aldila
Italien 1981 – Regi: Lucio Fulci
Audio: Engelsk Dolby Digital Stereo 2.0 – Svensk textning
Format: 2.35:1 Anamorfisk widescreen – Originaltrailer, fotogalleri, m.m.
Läs mer!

CITY OF THE LIVING DEAD
En präst hänger sig i ett träd på en kyrkogård. Ingen anar att han genom sitt självmord har besannat en urgammal sägen som slår upp helvetets portar på vid gavel. I denna helt oklippta nyrestaurerade utgåva av Lucio Fulcis kultklassiker släpps djupets onda andar fria för att döda allt levande. De välgjorda effekterna och det blodiga våldet chockerar än idag!
Originaltitel: Paura nella città dei morti viventi
Italien 1980 – Regi: Lucio Fulci
Audio: Engelsk Dolby Digital Stereo 2.0 – Svensk textning
Format: 1.78:1 Anamorfisk widescreen – Intervju med John Morghen, originaltrailer, fotogalleri, m.m.

ZOMBIE FLESH EATERS
En segelbåt tillhörande en berömd forskare driver in i New Yorks hamn, men när kustbevakningen äntrar båten finner de inte en enda levande själ ombord. Däremot en död själ – tillhörande en rasande zombie som går till attack! Bortsett från klassiska Night of the living dead-trilogi är Lucio Fulcis Zombie flesh eaters den mest berömda av alla filmer inom genren med sina (ö)kända specialeffekter.
Originaltitel: Zombi 2
Italien 1979 – Regi: Lucio Fulci
Audio: Engelsk Dolby Digital Stereo 2.0 – Svensk textning
Format: 2.35:1 Anamorfisk widescreen – Lucio Fulci dokumentär del 1 (40 min), intervju med FX-experten Rosario Prestopino, originaltrailer, TV spots, m.m.

ZOMBIE HOLOCAUST
En av videoerans stora zombiefilmer som beslagtogs av de svenska polismyndigheterna på grund av sitt grafiska våld – här helt oklippt och nyrestaurerad! På ett bårhus i New York tas en man på bar gärning efter att ha stympat flera av liken. Men förövaren begår självmord och lämnar enbart en ledtråd efter sig – en tatuering som kan spåras till den tropiska ön Kito.
Italien 1980 – Regi: Marino Girolami
Audio: Engelsk Dolby Digital 2.0 – Svensk textning
Format: 1.78:1 Anamorfisk widescreen – Intervju med FX-experten Rosario Prestopino, originaltrailer, fotogalleri, m.m.