Studio S Entertainment

Troma’s War

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

– KRIG ÄR HELVETET! –

En liten grupp typiska Tromaville-invånare kraschlandar på en öde ö, men råkar hamna i vägen för en terroristarmé styrd av en kraftfull elit. Nu är Tromaville, USAs och kanske även VÄRLDENS frihet i fara!

I detta Tromas mästerverk får vi möta ett gäng helt nya sorts hjältar; en försäljare av begagnade bilar, en stilig miljöaktivist, en korpulent snabbmatsgourmand, en sjuttio år gammal hemmafru, en drös fantastiskt glamorösa men livsfarliga kvinnor, en supernationalistisk ettåring och ännu fler fantastiska kvinnor som också förvandlas till döda soldater. Allt mixat med makalösa stunts, specialeffekter och en stor nypa politisk humor.

Efter succéerna med The Toxic Avenger och Class of Nuke ’Em High, började Troma jobba med produktionen av en film som var planerad att kritisera och ifrågasätta dåvarande presidenten Ronald Reagans sätt att försköna krig. Till en början var det ett tämligen seriöst försök att ta genren på allvar, men i slutändan valde man att gå tillbaka till sina gamla Troma-metoder – till sina fans stora glädje!