Studio S Entertainment

Tokyo X Erotica

”Ett fascinerande exempel på Pink Avant Garde. Surrealistisk och kinky.” / Unrated Magazine

”Om du har en fetish för asiatiska tjejer, är Tokyo X allt du behöver.” / Filmcritic.com

”Ambitiös Pinkku…” / Midnight Eye


En pervers saga om 90-talets Japan.

Terrorism, prostitution, undergång och sexlivet efter detta…

Tokyo X Erotica är det experimentella cyberpunk-mästerverket om sexuell alienering, reinkarnation, politik och religion. En underground Pinkku från mästaren Takahisa Zeze som utforskar gränserna mellan sexploitation och hårdporr.

Kenji dör i en gasattack av terrorister, och hans flickvän blir samtidigt mördad på ett hotellrum av en sexkund. Några år framåt i tiden träffas de ändå igen. De ställs inför de svåra frågorna om döden, Gud och hur man ska leva sitt liv, men konfronteras även med spermaskjutande vattenpistoler, kaninklädda galningar och det ständigt pockande begäret efter sex och desto mer sex…

Trivia:
* Pink Cinema (eller Pinkku) är en japansk mjukporr-genre som hade sin storhetstid mellan 60- och 80-talet. Under 70-talet fick dessa filmer alltmer inslag av våld, vilket myntade begreppet Pink Violence. För att konkurrera med den växande erotikvideomarknaden, präglades Pinkku under 80-talet av mer teknisk finess och konstnärligt berättande. Under 90-talet kom den Nya vågen av Pink Cinema, som presenterade mörkare teman, där regissören Takahisa Zeze är en av de mer självlysande frontfigurerna.