Studio S Entertainment

Tokyo Gore Police

BÄSTA FILM PÅ FANTASIA FILMFESTIVAL!

Blade Runner möter Tetsuo och Ichi the Killer!

I en dystopisk framtid har Tokyos poliskår privatiserats. Det nya gardet styr miljonstaden med järnhand, och tur är väl det, den undre världen har plötsligt börjat krylla av kriminella mutanter. Med superkrafter som förvandlar deras sår till livsfarliga vapen utgör de ett allvarlig hot mot den nya ordningen. Men Tokyo Police Corporation har ett eget vapen, polischefens fosterdotter Ruka. Plågad av sitt förflutna, självdestruktiv och iskall, har hon vuxit upp till att bli kårens dödligaste mutantjägare.

Trivia:
* Regissören Yoshihiro Nishimura har lång erfarenhet av att jobba med specialeffekter och har själv varit med och gjort Tokyo Gore Police till den spektakulära splatterfest den är.

* Ruko spelas av Eihi Shiina, skådespelerskan som skrämde slag på publiken i sin genombrottsroll som den störda unga kvinnan i Takashi Miikes Audition.

Kladdig, hysterisk rolig och riktigt sjuk.” / New York Times

Pervers, grotesk och bisarr, se den på tom mage.” / Filmcritic

?En vettlös fantasyfilm utan några som helst bromsar! Missa inte denna fantastiskt underhållande filmiska berg-och-dal-bana!? / The Austin Chronicle

Storslagen, vacker och galen. Skaffa denna film genast. Jag älskar den!” / Late Film

<PARAMname=”allowFullScreen” value=”true”><EMBEDsrc=”http://www.youtube.com/v/5bNuHJmtTpQ&hl=sv&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash”allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”392″ height=”238″>