Studio S Entertainment

Syster Emanuelle (Special Edition)

OBS! Denna specialutgåva innehåller både den internationella bio-versionen (87 min) och en speciell hardcore-version (92 min).

Hon trodde hon kunde leva ett liv i celibat, hon hade så oerhört fel…

Emanuelle (Laura Gemser) har avsagt sig sitt forna liv i synd. Hennes gudatro är allt som numera spelar någon roll. Trodde hon, ja.

När hon får i uppdrag av en rik baron att ta hand om hans vilda nymfett till dotter, Monica (Mónika Zanchi), så börjar hennes rigida fasad spricka i fogarna. Nätterna präglas av våta drömmar om Monicas sexuella eskapader och det hjälper föga att flickan förför vem hon än träffar, vare sig det rör sig om styvmodern, tågkonduktörn eller en förrymd bankrånare. Ack och ve, här hjälper nog ingen Ave Maria för Emanuelle, det är nog bäst att bekänna alla synder…


TRIVIA:

* Syster Emanuelle är en av de mer hyllade filmerna i den populära ?Black Emanuelle?-serien, som spelades in parallellt med den franska ?Emmanuelle?-serien. Indonesiska aktrisen Laura Gemser blev en storstjärna under 70-talet genom dessa roller och träffade även på samma gång sin livspartner, skådespelaren Gabriele Tinti (bankrånaren René i denna film). När han avled 1991 så lade Gemser av med skådespeleriet.

* Emanuelle är än idag en populär filmfigur och fler filmer görs på löpande band…

”Jämfört med annat Emanuelle-skräp så är Syster Emanuelle som att titta på Gudfadern! Kirsten Dunst-dubbletten Mónika Zianchi är dessutom väldigt åtråvärd.” / DVD Verdict

”Nymphomaniacs just want to have fun!” / Eccentric Cinema

Textning: Svenska, danska, norska, finska.