Studio S Entertainment

Subconscious Cruelty (Collector’s 2 Disc Edition)

Mångfaldigt hyllad av biopubliken! Bannlyst och fruktad av myndigheter!
Subconscious Cruelty är din värsta mardröm!!!

Filmhistorien huserar ett fåtal filmer som i sin totala hänsynslöshet, brutalitet och nattsvarta nihilism kan få den mest härdade skräckfantasten att allvarligt ifrågasätta sitt intresse. Subconscious Cruelty tillhör utan tvekan denna skara. Ur regissören Karim Hussains undermedvetna materialiseras ett kvävande mörker och en sadism så explicit att filmen mycket väl kan vara det mest extrema världen har skådat.

Subconscious Cruelty är ingen skräckfilm i klassisk mening, snarare en surrealistisk resa genom en mardrömsvärld med syfte att öppna våra ögon för det monster människan har blivit. I fyra sammansvetsade sekvenser krossas våra illusioner om de stabila punkter vår tillvaro vilar på. Familj, kärlek och religion presenteras i dess mest perverterade form och inte ens Moder Jord går säker…

Hyllad av publik, fruktad av myndigheter; Subconscious Cruelty befäste Karim Hussain – Kanadas enfant terrible – som en av vår tids mest kompromisslösa nya filmskapare. Sedan debuten har han fått sin konst beslagtagen, beskyllts för obscenitet, och massakrerats av censuren världen över! Nu släpps den för första gången i en oklippt svensk utgåva!

LANGUAGES: English. SUBTITLES: Svenska. Norska. Danska. Finska.


EXTRAMATERIAL:

* Making of Documentary ’A Subconscious Cruelty Christmas’ (77 min)
* Kommentarspår med regissören Karim Hussain.
* Deleted scenes med regissören Karim Hussains kommentarspår (20 min).
* Fotogalleri.
* Original biotrailer till Karim Hussains filmer: Subconscious Cruelty, Ascension & The Beautiful Beast.