Studio S Entertainment

SS Girls

DE VAR SEXSPIONERNA SOM SKULLE RÄDDA TREDJE RIKET.
MEN PRISET VAR OANSTÄNDIGT HÖGT…

Bruno Matteis regidebut kryllar av notoriska nazister, nakna kvinnor, lesbisk sex, sado-masochism, dålig smak, ofrivillig humor – och lite hederlig ubåtsaction!

Året är 1945, nazisterna närmar sig sitt nederlag och det ryktas om förrädare i de egna leden. Men Tredje rikets trognaste man har en djävulsk plan: att skapa en liten armé av sexspioner som ska pippa sanningen ur de illojala officerarna. Att bli Hitlerrikets hora är dock ingen dans på rosor. Hård träning väntar dessa utvalda flickor. Det är först när de har visat att de klarar av missbildade män och brunstiga schäfrar som de är redo att förverkliga kommendant Schellenbergs plan – att förföra och förgöra de som vågat förråda Führern.

Trivia:

* Ökände exploitationregissören Bruno Mattei skydde inga medel i sina produktioner. Han snodde gärna idéer, och ibland hela filmscener, från andra filmskapare – något som förärade honom smeknamnet ”den italienske Ed Wood”. SS Girls är hans debutfilm, men den som har sett Salong Kitty av Tinto Brass märker snabbt varifrån Mattei hämtat sin ”inspiration”.

SAXAT:

”Den mest underhållande nazisploitationfilm jag har sett.” / Eccentric Cinema

“Om du är sugen på något rått och snuskigt är SS Girls definitivt rätt film för dig” / The Video Vacuum

“En kavalkad av sleaze, naket, bröst, våld, politisk inkorrekthet och det rätt och slätt bizarra.” / Digital Retribution