Studio S Entertainment

Splatterama (6 Disc Unrated Edition)

BLUE SUNSHINE (SPECIAL EDITION)
Jerry blir falskt anklagad för ett brutalt trippelmord på en fest. Jagad av polisen inser han att han själv måste söka sanningen bakom vansinnesdådet och de liknande mord som sker över hela Los Angeles – till synes vanliga människor förlorar förståndet, tappar allt sitt hår och mördar alla i sin omgivning… Vad är det som rör sig i deras skallar och som orsakar all denna vrede?

USA 1976 – Regi: Jeff Lieberman
Audio: Engelsk Dolby Digital 5.1 – Svensk textning
Format: 1.85:1 Anamorfisk widescreen – Kommentarspår med regissören, bonus-kortfilm, intervju med regissören, m.m.

PEARLS BEFORE SWINE / BLOODLUST (2 DISC EDITION)
Den politiska fetisch- och SM-thrillern Pearls Before Swine och den bloddrypande vampyrslashern Bloodlust i en fullspäckad 2 disc-utgåva med flera timmars bonusmaterial.

Efter en stark öppningsscen och sinnessjuka förtexter inleds Pearls Before Swine med att sju hemlösa ungdomar blir skoningslöst avrättade av tre yrkesmördare. Daniel Wingrowe, en av torpederna, blir ganska snart inkopplad på ett nytt uppdrag, där offret är den kontroversielle författaren Morton J. Bugs. Medan han förbereder mordet ägnar han sig åt fetisch- och SM-lekar tillsammans med sin sexslav Christy Rise. Huvudrollen Daniel Wingrowe spelas av den kontroversiella filosofen och artisten Boyd Rice, mannen bakom musikfenomenet NON.

Australien 1992/1999 – Regi: Richard Wolstencroft (& Jon Hewitt)
Audio: Engelsk Dolby Digital Stereo – Svensk textning
Format: Anamorfisk widescreen – Kommentarspår med regissören och Boyd Rice, bonus-kortfilm, borttagna scener, m.m.

SLAKTA DEM ALLA
Moder Jord föder en son som genast infogas i Systemet. I vuxen ålder förstår han att hans liv är en illusion – ett liv i bojor. Han flyr undan Systemets brutalitet och jagas av soldater i tjänst för att eliminera alla drägg som inte passar in. Innan han slutligen frigörs från sin kvävande existens lyckas han karva sin insikt i sten för framtida generationer. Ett budskap som väcker revolten till liv och får de avvikande att ladda vapnen…

Originaltitel: Bread and Circus
Norge 2003 – Regi: Morten Løke
Audio: Engelsk/Norsk Dolby Digital Stereo – Svensk textning
Format: Full Frame – Kommentarspår med regissören och skådespelaren Oliver Boullet, intervjuer, borttagna scener, bakom kulisserna, m.m.

MURDER SET PIECES (DIRECTOR’S CUT)
Med sitt uppseendeväckande våld hör Murder-Set-Pieces till den mest ökända klassens filmer. Vi slungas in i det depraverade livet av nazisten ”Fotografen” som roar sig med att plåta unga flickor i sin studio. Men när deras skönhet gör upphetsningen för stor drabbas han av ett okontrollerbart begär att döda! Hans ilska och frustration resulterar i sadistisk våldtäkt, utdragen tortyr, pervers förnedring och mord. Han slutar inte förrän skriken tonar ut. Och ”Fotografen” gillar att höra vackra flickor skrika…

USA 2004 – Regi: Nick Palumbo
Audio: Engelsk Dolby Digital 5.1 – Svensk textning
Format: 1.85:1 Widescreen – Introduktion av regissören Nick Palumbo, kommentatorspår med regissören Nick Palumbo samt skådespelaren Sven Garrett, bortklippta scener, m.m.

CREEPSHOW 3
Välkomna till Creepshow 3 – uppföljaren till Stephen King och George A. Romeros blodiga skräckserie! Inte enbart en skräckupplevelse att minnas – utan FEM! En samling helt nya och rysliga historier om vålnader, seriemördare och ondskefull magi där skriken ekar långt efter att mörkret fallit…

USA 2006 – Regi: Ana Clavell & James Glenn Dudelson
Audio: Engelsk Dolby Digital Stereo – Svensk textning
Format: 1.85:1 Anamorfisk widescreen – Making of, m.m.