Studio S Entertainment

Sci-Fi Box (4 filmer)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Alien vs Zombies – The Dark Lurking

ADRENALINPUMPAD KORSNING MELLAN ALIEN OCH THE EVIL DEAD!
På en underjordisk forskningsstation går ett experiment fruktansvärt fel och åtta överlevare tvingas välja mellan barrikad eller att ta sig upp för de tretton våningar som leder till ytan. Frågan är bara vad som är värst: att svälta ihjäl eller att möta de horder av hungriga, köttätande varelser som nu har tagit över stationen?

Dante 01

AV REGISSÖREN BAKOM DELICATESSEN OCH DE FÖRLORADE BARNENS STAD
några av universums farligaste fångar hålls inlåsa på en rymdstation i omlopp kring den hotfulla planeten Dante. Dit anländer en vetenskapskvinna med en mystisk man, plågad och förvirrad, som stängs in bland fångarna. Är han besatt av demoner, eller är han kanske rentav självaste Frälsaren?

Screamers

AV FÖRFATTAREN TILL BLADE RUNNER, TOTAL RECALL OCH MINORITY REPORT
Året är 2078. Energiproblemet på planeten Sirius 6B gick från lösningar till ett decennielångt inbördeskrig. Överste Hendricksson har i uppdrag att försöka sluta fred med fienden, men på vägen genom det krigshärjade landskapet ställs han mot Screamers – intelligenta mördarrobotar som skiftar i form och med ett skri skär sönder sina offer med sylvassa sågar.

Super Mario Bros.

STORFILM MED TIDERNAS STÖRSTA TV-SPELSHJÄLTE!
I början av 90-talet bestämde man sig för att göra något ingen hade vågat sig på innan – en filmatisering av tv-spelet som definierade en hel kultur. Med tunga namn som Bob Hoskins och Dennis Hopper i huvudrollerna banade det effektspäckade äventyret väg för en helt ny filmgenre.