Studio S Entertainment

Sci-Fi Box 2 (4 filmer)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Futureworld

UPPFÖLJAREN TILL KULTKLASSIKERN WESTWORLD!
Två år har gått sedan allting spårade ur i Westworld. Efter en säkerhetssatsning har företaget bakom robotparken lovat att inget ska kunna gå fel. Journalisterna Chuck Browning (Peter Fonda) och Tracy Ballard (Blythe Danner) bjuds in för att skriva om den nyöppnade parken, men de börjar snart misstänka att de är där av en helt annan anledning. Underhållande världskris i Yul Brunners sista film!

Nomads

ACTIONKUNGEN JOHN McTIERNANS REGIDEBUT!
En sönderslagen och vrålande dåre tas in på en psykmottagning. När läkaren Eileen Flax ska undersöka honom biter han plötsligt henne i halsen, varpå hon ser hans skräckinjagande upplevelser som genom hans ögon. Han visar sig vara den världsberömde antropologen Pommier, som terroriserad av övernaturliga, mordiska andar från en utdöd nomadstam som valt ut honom och hans familj som offer.

Until the End of the World

WIM WENDERS MEST PÅKOSTADE FILM!
En radioaktiv satellit har lämnat sin bana och hotar att krocka med jorden, men Claire Tourneur har större bekymmer än så. Inte nog med att hon dras med grava sömnproblem, plötsligt blir hon indragen i ett bankrån och hamnar i famnen på en mystisk liftare på flykt. Detta blir början på en episk sci-fi film som sträcker sig över femton städer på fyra kontinenter och är Wim Wenders utan tvekan mest ambitiösa filmprojekt!

Xtro

SOM OM TAKASHI MIIKE HADE GJORT ALIEN!
Har du någonsin sett en fullvuxen man födas? Denna föga vackra syn bemöts vi av i 80-talets mest bisarra science fiction-skräckisar – ett intergalaktiskt familjedrama så perverst att självaste Freud skulle hålla för ögonen. För tre år sedan såg Tony såg sin pappa bli bortförd, men när han återvänder tre år senare blir glädjen kortvarig.