Studio S Entertainment

Satan’s Sadists


”Några av de märkligaste sexuella antydningarna inom actiongenren någonsin! Kommer att få kultfilmälskare att jubla.” / All Movie Guide

”Ruskig exploitation-favorit.” / The Spinning Image

”Adamsons nydanande motorcykelfilm är fantastisk.” / DVD Drive-In

Brutal, våldsam och actionspäckad!

MC-filmernas mest hänsynslösa klassiker

regisserad av Al Adamson – kungen av B-film!

Amerikanska filmlegenden Russ Tamblyn spelar ledaren i det ökända och brutala motorcykelgänget The Satans. Medlemmarna är ett gäng knarkande outsiders, som söker kickar genom våld och förnedring.

De beger sig på en mordturné i Kaliforniens öken, där de hittar passande offer på en ödslig taverna. En före detta marinkårssoldat – just hemkommen från Vietnam – och en servitris lyckas undkomma det mordiska gänget, men The Satans tänder på samtliga cylindrar när de får jaga paret ut i öknen för den skoningslösa uppgörelsen.

Trivia:

*En stor del av filmen spelades in på Spahn Movie Ranch, samtidigt som Charles Manson bodde där.

*Regissören/producenten/manusförfattaren Al Adamson, känd som B-filmernas kung, gjorde en mängd lågbudgetfilmer under 1960- och 70-talen. Hans specialitet var exploitation inom bl a skräck, science-fiction, blaxploitation och motorcykelfilmer. Han grundade Independent-International Pictures tillsammans med Sam Sherman, där de producerade filmer som Dracula vs Frankenstein (svensk titel: Blodmässa) och Black Samurai. Adamson försvann spårlöst 1995, men hittades mördad samma år, inmurad under sitt nyrenoverade badrum. Mördaren var en byggarbetare som Adamson anklagat för stöld.