Studio S Entertainment

Raigyo

”En intelligent, vackert filmad och tänkvärd film… deprimerande sex och snuskigt våld…” / kamera.co.uk”Genomtänkt i varje liten detalj… Stark, vacker, poetisk och fängslande – rekommenderas! / Snowblood Apple – Asian Extreme CinemaEn pervers saga om 90-talets Japan.

En modern Pinkku baserad på en verklig händelse om en kvinna som mördar en man hon träffat genom en dejtingservice – deras möte på ett Love Hotel slutar i ett massivt blodbad.
”Jag älskade en man jag råkade träffa – jag dödade en man jag råkade träffa.”
Raigyo är en makaber berättelse om sexuell frustration, känslomässig distans och slumpmässigt våld. På en nedsmutsad landsbygd långt bort från det hetsiga storstadslivet hittar den känslomässigt förvirrade kvinnan sina offer – män vars lust blir deras undergång.Trivia:

* Pink Cinema (eller Pinkku) är en japansk mjukporr-genre som hade sin storhetstid mellan 60- och 80-talet. Under 70-talet fick dessa filmer alltmer inslag av våld, vilket myntade begreppet Pink Violence. För att konkurrera med den växande erotikvideomarknaden, präglades Pinkku under 80-talet av mer teknisk finess och konstnärligt berättande. Under 90-talet kom den Nya vågen av Pink Cinema, som presenterade mörkare teman, där regissören Takahisa Zeze är en av de mer självlysande frontfigurerna.
* Raigyo är benämningen på en ål-liknande fisk som är föga populär hos restauranger eftersom dess kött ofta är så nedsmutsat.