Studio S Entertainment

Rabies (VoD)

Här kan du streama Rabies:
SF Anytime Telia Filmbutiken

.
Lita inte på någon…

Rabies är Israels allra första skräckfilm och har fått en enad kritikerkår att hoppas på fler. Snyggt filmad, klockrent klippt och med en grym känsla för spänning vänder den upp och ned på publikens förväntningar och utmanar hela genren!

Två syskon på rymmen från sin familj hamnar i ett ödsligt naturreservat. Men när systern har oturen att springa rakt in i en psykopats fälla måste brodern snabbt hitta hjälp. Paniken stiger när ingen verkar kunna erbjuda den säkerhet syskonen söker. Det är som om den mordiska instinkten spridit sig till alla omkring dem och snart har det fridfulla naturreservatet förvandlats till en bloddränkt jaktmark där ingen längre går säker…

Trivia:
* Rabies skickliga lek med publikens förväntningar är ingen slump – regissören Aharon Kesheles började sin karriär som filmkritiker och har full koll på genren. I rollen som den vidrige polisen syns Danny Geva – mest känd i hemlandet som godhjärtad hjälte i romantiska filmer.

SAXAT:
“Utsökt, oerhört rolig och extremt elak”
/Salon.com

“Imponerande”

/FEARnet

”En solid psykofilm”

/Fangoria

“En lysande nyskapande och listigt politisk slasher som levererar chockerande våld och skeva skratt, ofta på en och samma gång.”
/TimeOut London


/“Danny Gevas skådespeleri framkallar rysningar”
/eFilmCritic

“Om det så är den sista skräckfilm Israel gör, har de fortfarande ett verk att vara stolta över.”

/Montreal Gazette