Studio S Entertainment

Nyskapande erotik (6-disc box)

Njutafilms presenterar en samling innovativa erotiska filmer som skrider utanför gränserna av den massproducerade mainstream-porren. Nyskapande erotik-boxen erbjuder feministisk porr, nytolkningar av erotik från det förflutna, ett exklusivt regissörsprojekt, fetischspänning, stilsäkra erotikpastischer och mycket mer som definitivt kommer kittla den med smak för det annorlunda.

Dirty Diaries (Keepcase Edition) (Sverige, 2009)
Sveriges mest omtalade filmsläpp under 2000-talet! För första gången i svensk filmhistoria: feministisk porr! Filmaren Mia Engberg har bett ett antal svenska filmare och konstnärer att göra varsin feministisk porrfilm med en mobiltelefonkamera. Det blev 12 filmer på sammanlagt 105 minuter av några av Sveriges mest lovande konstnärer och filmare.

Good Old Naughty Days [Deconstructed] (Frankrike, 2009)
Som en virtuell tidsmaskin som fått frispel är The Good Old Naughty Days [Deconstructed] en garanterad pulshöjare! Erotik från det förflutna möter framtidens musik när videokonstnären Cécile Babiole gör en alldeles unik remix av fransk vintageporr i samarbete med finska kreddiga electroduon Renaissance Man.

Destricted (England, 2006)
Larry Clark och Gaspar Noé i unikt filmprojekt! Gaspar Noé är en av vår tids mest kontroversiella regissörer som har chockat världen med filmer som Ensam mot alla och Irréversible. Tillsammans med Kids-regissören Larry Clark, konstnärsfenomenet Matthey Barney och fyra andra filmskapare har han fått fria händer att utforska gränslandet mellan arthouse-film och porr.

Bandaged (USA, 2009)
Producerad av regissören till Driller Killer! Fetischfilmernas okrönta drottning Maria Beatty är tillbaka med en chockerande erotisk thriller vars utforskning av kroppslig njutning och smärta har gjort att kritiker jämfört den med David Cronenberg.

Stories of Sex(es) (Frankrike, 2009)
Av prisbelönade porrstjärnan Ovidie (Le Pornographe)! Följ med på middag med fyra heta kvinnor som samlats för att dela med sig av sina innersta hemligheter. Och på herrmiddagen har deras män samlats för att göra precis samma sak! Detta är SEX – PÅ RIKTIGT!

Viva (USA, 2007)
Hon var en hemmafru på jakt efter kickar i en sensationell 70-talsvärld av swingers, droger, playboys och orgier! Som saxad från en sextidning från 1970-talet kommer Viva, en sanslös hyllning till årtiondet då allt var tillåtet! Med en häpnadsväckande känsla för detaljer bekräftar Anna Biller att sexploitation inte bara var snyggast på 1970-talet, utan också roligast!