Studio S Entertainment

Ledigt jobb: KOORDINATOR för Video on Demand och sociala medier

Njutafilms och Studio S Entertainment söker koordinator för Video on Demand och sociala medier

Njutafilms är ett filmdistributionsbolag som ger ut film på bio, Blu-ray/DVD, TV och VOD i Sverige och Skandinavien, och är systerbolag till Studio S Entertainment. På kontoret i Stockholm är vi åtta personer, och har också ett lager utanför Växjö med två anställda.

Just nu söker vi en ny kreativ, ansvarstagande och pigg kollega på heltid, till vårt kontor i Stockholm, som ansvarig för våra Video on Demand-releaser samt sociala medier.

Tjänsten innebär:
• VOD-ansvar gentemot våra samarbetspartners, nationella och internationella VOD-plattformar för SVOD och TVOD, materialhantering samt sälj- och marknadsföringsarbete.
• Skapa engagerande innehåll till digitala och sociala medier samt moderera dessa och webbplats.
• Tillsammans med kollegorna i marknadsgruppen säkerställa att marknads- och aktivitetsplanen för webb, digitala och sociala medier följs och hålls uppdaterad.
• Övriga distributionsuppgifter

Vem söker vi:

• En kreativ, social person som är bra på att formulera texter samt har känsla för bild och form. Du tar egna initiativ, jobbar målstyrt och tycker att det är roligt när pulsen går upp på jobbet. Du vågar testa nytt och kommer gärna med idéer som tar oss framåt.
• Kunskap och erfarenhet av arbete med format inom bild, audio och video, filhantering, samt hantering av photoshop och gärna även indesign. Och självklart Office-paketet.
• Ett brinnande intresse för marknadsföring, kommunikation och sociala medier.
• Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
• Det är givetvis även meriterande att ha kännedom om filmbranschen och filmdistribution.
• Stort och genuint filmintresse.

Personliga egenskaper:

Vi vill att du är bra på att arbeta självständigt, är effektiv, noggrann och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med våra kontakter och samarbetspartners. Du ser de möjligheter digitala och sociala medierna har och hur dessa kan bidra till filmbranschen. I rollen finns stora möjligheter att bredda din kompetens inom press, marknadsföring, kundrelationer och digital produktion. Vi vill gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid, med tillträde i början av maj 2019.

Skicka in din ansökan med personligt brev, CV och referenser via e-post till jobb@njutafilms.com

För frågor om tjänsten kontakta johanna@njutafilms.com