Studio S Entertainment

Mutant Girl Squad (VoD)

Här kan du streama Mutant Girl Squad:
SF Anytime Telia Filmbutiken

.

Mutant only!

**** (fyra stjärnor)

“En helt fantastisk splatterfest!”

/Efilmcritic.com

“Om du trodde du sett allt inom japansk splatterfilm, så trodde du fel. Det här är en av de galnaste filmer som någonsin skådats!”

/DVD Verdict

“Om du gillade  Tokyo Gore Police  så är den här ett måste!”.

/JapanCinema.com

Skolflickan Rin ska precis fylla sexton, men hon utvecklas inte just som vanliga tonåringar. Istället för att förvandlas till en vacker ung dam, muteras hennes arm till en grotesk klo med extremt dödliga krafter. Hon får veta att hon i direkt nedstigande led härrör från en uråldrig klan av mutanter kallad ”Hilko” som leds av den fruktade Kisaragi.

Istället för att diskutera smink och oroa sig för pojkar har Rin nu betydligt större tonårsproblem. Tillsammans med ett gäng likasinnade honmonster bildar hon  Mutant Girls Squad  och tvingas slåss för överlevnad mot den mutantfientliga regeringen. Låt blodet spruta!

TRIVIA

De senaste åren har japansk skräckfilm genomgått en blodig förvandling. Från att ha skrämt oss med mörka, övernaturliga filmer som The Ring och Dark Water sköljer nu en ny våg av japansk splatterfilm över världen.  Machine Girl, RoboGeisha och Tokyo Gore Police är några av filmerna som fått skräckfantasterna att jubla . Nu kommer ytterligare en film som tar genren till nivåer så bisarra att du inte tror dina ögon!