Studio S Entertainment

Medan vi dansar (DVD)


Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Alexandra och Sergi, som bor i en trång lägenhet i Barcelona, har just bestämt sig för att skaffa barn. Men när Alex får chansen att arbeta med sin konst i Los Angeles bestämmer de sig för att sätta sina planer på is för ett år, medvetna om att detta kan vara sista chansen för Alex att etablera sig inom fotografivärlden. När de lever ett år isär, på två olika kontinenter, måste Alex och Sergi använda virtuell kommunikation för att hålla igång förhållandet. Men när de inte längre upplever samma saker och inte heller kan röra varandra blir det klart att teknologin som skulle föra dem närmare varandra istället kan bli det som slår sönder deras förhållande.

Filmen vann Telia Film Award på Stockholms Filmfestival 2014 och har fått priser på festivaler som South By Southwest, AFI Fest och Malaga Film Festival. Regissören Carlos Marques-Marcet fick en Goya för bästa nya regissör!

 

“En insiktsfull, rörande romans för den digitala åldern”Indiewire

“Denna vackra kärlekshistoria ger en samtida vinkel på ett gammalt problem. Älskande som separeras av geografiska avstånd och sina egna drömmar.” Variety

“Genomarbetad, väl regisserad och emotionellt undersökande.”The Hollywood Reporter

“En novis regissör och två skådespelare som skapar ELEGANS.” Rolling Stone