Studio S Entertainment

Maria Beatty Fetischfilmer Vol. 2: Ladies of the Night & Let the Punishment fit the Child

Maria Beattys ritualiserande av sex- och fetischscener mellan två kvinnor för tankarna både till klassisk avantgardfilm á la Kenneth Anger och Jean Genets ”Un chant d’amour” och mer samtida queerfilm någonstans mitt emellan Bruce laBruces hårdkokta skinnhuvveporr och Guy Maddins stiliserade stumfilmspastischer. Ett måste för dig som letar efter bättre och mer utmanande erotik.

LADIES OF THE NIGHT -LES VAMPYRES
Nattens skuggor lägger sig över staden. En skolflicka springer rädd genom de tomma och mörka gränderna. Hon är förföljd. Men av vem – eller vad? Hon fångas till slut och förs hjälplös bort av Nattens Härskarinnor. De är vackra och förföriska kvinnor som retar, lockar och plågar sin unga leksak i deras underjordiska tortyrkammare. Och snart drivs det unga offret till total hängivelse. Men ju närmre gryningen kommer, desto farligare blir leken och snart tar Nattens Härskarinnor sin första smak av oskuldens blod…

LET THE PUNISHMENT FIT THE CHILD
Två kvinnor är bundna till varandra genom märkliga ritualer. Kanske är de mor och dotter. Kanske är de älskarinnor som spelar dominanta, underkastande och grymma spel. Deras sensuella kroppar och förföriska perversiteter i fetishismens tecken tar oss på en surrealistisk resa till platser som även skulle kunna besökts av Luis Bunuel.