Studio S Entertainment

Jack & Bönstjälken (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
AV OSCAR®-BELÖNADE BRIAN HENSON!

EN DAG BLEV SAGAN SANN…

Jack & Bönstjälken är en storslagen miniserie full av magi – med specialeffekter av teamet bakom Batman Begins och de två första Harry Potter-filmerna. I den stjärnspäckade rollistans syns Matthew Modine som Jack, samt Oscar®-belönade skådespelarna Jon Voight, Richard Attenborough och Vanessa Redgrave.

Jack Robinson må vara en av världens rikaste män, men hemska mardrömmar hindrar hans lycka. När han hittar ett enormt skelett på sina ägor börjar han inser vad drömmarna vill förtälja. Det visar sig att hans förfader är folksagans Jack – han som klättrade upp till sagornas land och stal från en ondsint jätte. Jack Robinson måste nu bege sig dit för att botgöra för sin förfaders brott – och för att häva den förbannelse som straffat hans släkt sedan sagornas tid.

Belönad med en Emmy samt Bästa Film på Saturn Awards!

 

Trivia:

* Jack & Bönstjälken är regisserad av Brian Henson, son till legendariske Jim Henson som skapade Mupparna. Brian är själv prisbelönad dockmakare, och har dessutom regisserat filmer som Mupparnas julsaga och Mupparna på Skattkammarön.

SAXAT:

“en underhållande och annorlunda version av en välbekant saga” / DVD Verdict