Studio S Entertainment

House on the Edge of the Park (Oklippt utgåva)

VARNING! Totalt oklippt med mycket starka våldsscener! Den beryktade regissören till Cannibal Holocaust utmanar publiken med ytterligare en chockerande film fylld av skräck, sadism och terror!

Omedelbart efter den kontroversiella Cannibal Holocaust regisserade Ruggero Deodato denna chockerande våldsfilm som kom att bli minst lika skräckinjagande.

När det unga och vackra paret Tom och Lisa är på väg till ett överklassparty börjar deras bil plötsligt krångla. De hittar en verkstad där bilmekanikern Alex inte bara fixar bilen, utan även bjuder med sig själv och sin efterblivna kompis Ricky att följa med på festen.

Alex och Ricky visar sig dock vara två killar med svåra psykotiska störningar! Snart har den dekadenta festen förvandlats till ett fasansfullt inferno av pervers, sadistisk tortyr, förnedring, våldtäkt och mord. Men vad galningarna inte har räknat med är att deras offer har smitt sina egna planer…

House On The Edge Of The Park bjuder precis som i Last House On The Left på David Hess som sadistisk galning, samt John Morghen från City Of The Living Dead. I boken ”The Savage Cinema of Ruggero Deodato” kallas filmen för ”underhållning bara för den som kan utstå långsträckta scener av tortyr, våldtäkt och mord”. Känsliga personer varnas.

src=”./images/f-images/f-houseontheedgeofthepark.jpg”>

Textning: svenska, danska, norska och finska.