Studio S Entertainment

Gangsters

ETT RÅN, SJU DÖDA, EN LIVSFARLIG TÄCKMANTEL.

Anne Parillaud från Luc Bessons hyllade NIKITA i en krypande och brutal actionthriller med realistisk nerv!

Frank (Richard Anconina) är polis och jobbar undercover i den undre världen. Efter ett våldsamt rån, där diamanter till ett värde av 100 miljoner försvinner, får Frank i uppdrag att avslöja två korrumperade kollegor som är inblandade i rånet.
Ett team av hårdföra poliser tar in Frank och hans flickvän, den prostituerade Nina, på förhör angående stölden. Bland dessa hänsynslösa snutar finns de två korrupta polismännen. De är ute efter att lägga vantarna på diamanterna, och Frank måste nu med livet som insats försöka avslöja dem utan att röja sin egen täckmantel…

Trivia:

* Gangsters är Olivier Marchals långfilmsdebut. I Frankrike är han sedan länge känd även som skådespelare och manusförfattare. Regissören har själv arbetat 10 år som polis i Paris. ?Jag filmade det jag själv har sett?, säger han om den råa och äkta tonen i Gangsters.

* Anne Parillaud har varit gift med regissören Luc Besson. Förutom sin oförglömliga insats i Nikita har hon bland annat medverkat i Mannen med järnmasken mot Leonardo DiCaprio.

PRESSKLIPP:

”Anne Parillaud är gudomlig.” /DVDHeadquarters

<img
src=”./images/f-images/f-gangsters-packshot.jpg”>

<img
src=”./images/f-images/f-gangsters7.jpg”>

<img
src=”./images/f-images/f-gangsters4.jpg”>

<img
src=”./images/f-images/f-gangsters3.jpg”>