Studio S Entertainment

Futureworld

Robotklonerna anfaller i uppföljaren till kultklassikern Westworld!

Yul Brynners sista film!

Två år har gått sedan allting spårade ur i Westworld. Efter en storsatsning på säkerhet har företaget bakom robotparken lovat att inget ska kunna gå fel. Journalisterna Chuck Browning (Peter Fonda) och Tracy Ballard (Blythe Danner) bjuds in för att skriva om den nyöppnade parken, men de börjar snart misstänka att de är där av en helt annan anledning. Flera av världens ledare har också bjudits in och det verkar som att fruktansvärda planer smids bakom kulisserna.

Trivia:
* Yul Brynner spelade en av huvudrollerna som skarpskjutande robotcowboy i Westworld. Här dyker han upp igen i den märkliga drömsekvensen som blev hans sista filmframträdande!

* Futureworld blev den första filmen som använde datoranimationer i 3D. För dessa står Oscar-vinnaren och sedemera VD:n för Walt Disney Animation Studios och Pixar Animation Studios – Ed Catmull. Filmen är i övrigt största del inspelad i Johnson Space Center, NASA:s högkvarter i Houston.

LANGUAGES: English. SUBTITLES: Svenska, danska, norska och finska.

SAXAT:

”En stark uppföljare till Westworld”
/ Variety

”Full av smarta detaljer.”
/ Total Sci-Fi


”En underbar 70-talsfilm som påminner mycket om Stepford Wives och har samma sorts spänning och mystik som gjorde filmen så speciell. Jag kan inte rekommendera den här nog.”

/ Scared Stiff Reviews