Studio S Entertainment

Free the Nipple (DVD)

Här kan du streama Free the Nipple:
SF Anytime Telia Filmbutiken

DVD finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
SUNDANCE SELECTS

 

Free The Nipple är lika mycket en film som en jämställdhetsrörelse, vars mål är att berättiga kvinnor över hela världen. En rörelse som arbetar mot förtryck och censur, i USA och hela världen. I 35 stater i USA är det fortfarande OLAGLIGT för kvinnor att visa brösten offentligt, vare sig det rör sig om att sola topless eller att amma sina barn.

Baserad på verkliga händelser följer Free The Nipple en grupp unga kvinnor som tar över New Yorks gator – topless – för att protestera mot den ålderdomliga censuren i USA. Aktivisterna Liv och With ger sig ut på jämställt korståg från stadens gator och till domstolen. Filmen utforskar motsägelserna inom vårt mediabaserade samhälle, där våld glorifieras medan en kvinnas kropp censureras. Vad är egentligen mest obscent: våld eller bröstvårtor?

Upptäck filmen som skapade en av de mest omtalade hashtaggarna någonsin: #freethenipple och som plockats upp av kända namn som Rihanna, Lena Dunham, Michelle Rodriguez och Miley Cyrus, som också bidrar med en helt nyskriven låt till filmen.

———-

”Rättfärdig och högljudd som en rockkonsert – en film att se med tröjan av!” – The Hollywood Reporter
”En lysande och bestämd satir” – L.A Times
”Entusiastisk och imponerande” – Film Journal