Studio S Entertainment

Fantasm

Syndigt mysig, syndigt rolig, syndigt värre…

En formidabel greatest hits-kavalkad av kända sex-stjärnor!

John Holmes * Uschi Digard * Candy Samples * Serena * Rene Bond

Professor Notafreud vet allt om sex och synd. Efter att ha undersökt kvinnors sexliv under hela sin karriär så har han en och annan historia att berätta. I denna australiska kult-sexkomedi får vi höra hans tio bästa anekdoter serverade med några av golden age-erotikens allra främsta aktörer och aktriser.

I episoden ”Fruktsallad” drömmer en hemmafru om ett fruktbud (John Holmes) som självklart har bananen med sig. I ”Efter skoltid” fantiserar en kvinna om att hon är tillbaks i skolan och förför läraren som hon tvingas till kvarsittning med. Och i ”Skönhetssalongen” bjuds det på mer än manikyr och ansiktsbehandling…

Trivia:
* Fantasm var en av de allra första australiska sex-filmerna och slog alla kassa-rekord vid biopremiären. Richard Franklin använde pseudonymen Richard Bruce (vad annars för en australiensare) och gjorde sig ett ännu större namn i efterhand som rysar-regissör till Patrick (1978), Roadgames (1981) och Psycho 2 (1983).
* Storbystade Uschi Digard som syns i bastun i episoden ”Flickorna” är av tysk härkomst, men föddes i Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm. Hon gjorde över ett hundratal roller i erotiska filmer, bland annat en handfull med kultregissören Russ Meyer.

* John Holmes är den antagligen mest legendariska porr-aktören i filmhistorien. Inte enbart för storleken på hans penis, utan även för det tragiska slut hans karriär fick efter långvarigt drogmissbruk, en blodig knarkuppgörelse och sedermera hans egen bortgång 1985 i AIDS. Hans liv gav stor inspiration till huvudkaraktären i filmen Boogie Nights (1997).

Textning: Svenska, danska, norska, finska.