Studio S Entertainment

Fantasm en gång till (VoD)

Syndigt mysig, syndigt rolig, syndigt ännu värre…

Ännu en greatest hits-kavalkad av kända sex-stjärnor!

Uschi Digard * Mike Ranger * Jesse Adams * Candy Samples * Serena

Uppföljaren till storsuccén Fantasm är ännu en djupdykning i kvinnors sexuella fantasier. Det är till insändarsidan Kära Collette som läsarna skickar sina heta kärlekshistorier. Redaktionen svämmar över av lustfyllda brev och skribenterna Harry och Libby blir tvungna att sålla ut de bästa för publicering – historier som presenteras med några av golden age-erotikens allra främsta aktörer och aktriser.

I episoden ”Workout” berättar en ung gymnast om hur hennes lärare får henne att förbättra sina resultat genom nakenhopp. I ”Mun mot mun-metoden” visar en livräddare tre uttråkade badflickor vad han kan göra under vatten. Och i ”Sann bekännelse” får vaktmästaren som låtsas vara präst höra nymfomanens bikt, och sedan ta del av syndens ljuvligheter…

Trivia:
* Fantasm var en av de allra första australiska sex-filmerna och slog alla kassa-rekord vid biopremiären.
* Storbystade Uschi Digard som syns på höloftet i episoden ”Straw Dogs” är av tysk härkomst, men föddes i Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm. Hon gjorde över ett hundratal roller i erotiska filmer, bland annat en handfull med kultregissören Russ Meyer.

* Rick Cassidy som syns som läraren i ”Workout” var en bland få manliga porraktörer som även spelade med i gay-erotikfilmer.

Textning: Svenska, danska, norska, finska.