Studio S Entertainment

Family Box (4 filmer)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Don Quijote

EPISK BERÄTTELSE AV FYRFALDIGT OSCAR®-NOMINERADE PETER YATES!
Hjälte eller dåre? Du får bestämma! Med sin vapendragare Sancho Panza rider Don Quijote landsbygden runt i jakt på jättar att dräpa, jungfrur att rädda och rivaler att besegra. Vad han inte inser – eller vill se – är att de äventyrsromaner som inspirerat honom är långt ifrån den gråa verklighet han egentligen lever i.

Panik i byn

FÄRGSPRAKANDE MIX AV PINGU OCH SOUTH PARK!
Även plastleksaker har sina bekymmer. När Cowboy, Indian och Häst en dag vaknar och märker att deras husväggar har stulits av tjyvaktiga amfibiemutanter slungas de ut på ett kaotiskt äventyr som tar dem till jordens medelpunkt och tillbaka igen. Välkommen till Byn där det råder fullständig PANIK!

Alice i Underlandet

EMMY-NOMINERAD FILMATISERING AV LEWIS CARROLS MÄSTERVERK!
I jakten på den Vita Kaninen faller Alice ner i en märklig värld där inget är som det brukar. Här väntar nya äventyr runt varje hörn och fantasin segrar över logiken. Men här finns även en hysterisk drottning som vill hugga huvudet av alla som säger emot, och det krävs en flicka med huvudet på skaft för att sätta henne på plats!

Bigfoot och Hendersons

HANS HJÄRTA ÄR STORT MEN HANS FÖTTER ÄR STÖRRE!
Under en semester i vildmarken råkar familjefadern George Henderson köra på den mytomspunne Bigfoot. Till skillnad från sagorna visar sig den håriga besten vara ett riktigt charmtroll och blir snart som en medlem i familjen. Men med en smågalen jägare på spåren och myndigheterna hack i häl inser familjen att Harry måste tillbaka till sina hemtrakter innan han hinner bli tillfångatagen.