Studio S Entertainment

Escape from Hell

ALLA KVINNOFÄNGELSEFILMERS MODER! 

Efter år av våldtäkter, tortyr och förnedring bestämmer sig en grupp kvinnliga fångar för att ge igen mot sina manliga förtryckare och äntligen ta sig över muren till friheten utanför. De vet att alla fångar som hittills försökt rymma senare antingen har hittats mördade eller värre än så, men extrema situationer kräver extrema åtgärder. Dessvärre är inte de lustfyllda och blodtörstiga vakterna det enda som står i vägen mellan de fångarna och friheten. De måste också ta sig förbi ormar, iglar, kvicksand och alla mardrömmar från tiden i fångenskap om de ska klara sig levande ur HELVETET.

Escape from Hell är en av Tromas tidigaste filmer, i regi av italienska Edoardo Mulargia. Med lika mycket våld och brutalitet som Tromas andra filmer, men kanske med ett uns mer allvar än de mest kända verken som t ex The Toxic Avenger, Class of Nuke ’Em High eller Poultrygeist.

KRITIKERNA SÄGER:
“Det gör lite ont att erkänna att en så motbjudande och obehaglig film som ESCAPE FROM HELL är underhållande, men det är den!” – The Film Fiend
“Inte ens porrfilmer har så här mycket nakenhet…” – Last Movie Review
“Rekommenderas för alla sleaze-älskare!” – The Video Vacuum