Studio S Entertainment

Emmanuelle and the white slave trade

Journalisten Emanuelle (spelad av den chokladfärgade skönheten Laura Gemser) går undercover för att infiltrera en prostitutionsring som säljer vackra unga kvinnor till rika liderliga män. Men vägen till det stora klippet är kantat med gruppsex, brutala banditer och kung-fu transvestiter. Inget av det här kan få Emanuelle ur kurs, och jakten på de perversa gärningsmännen går från det exotiska Afrika via New York till Kaliforniens lyxbordeller.
Emanuelle and the White Slave Trade är en gedigen omgång Euro Sleaze med massor av nakna kvinnor, sex, och bisarra uppträden – regisserad av den legendariske filmmakaren Joe D’Amato.
Ely Galleani (Emanuelle i Bankok), Gabriele Tinti (Black Emmanuelle / White Emmanuelle), och Venantino Venantini (Cannibal Ferox) spelar sida vid sida med vackra Laura Gemser i denna nyrestaurerade DVD utgåva av D’Amatos sista Emanuellefilm!

Trivia
Regissören Joe D’Amato heter i verkligheten Aristide Massaccesi och föddes i Italien 1936. D’Amato hann regissera ungefär 200 filmer innan sin död 1999. Förutom att ha flyttat runt i alla tänkbara och otänkbara genrer under en uppsjö av pseudonymer var D’Amato ochså en erkänd porr-regissör.