Studio S Entertainment

Dobermann

Vincent Cassel (Black Swan, Ocean’s-serien)

Monica Bellucci (Shoot ‘em up, Matrix-serien)

Tchéky Karyo (Bad Boys, Nikita)

Dobermann blev numera världsberömda skådespelarparet Vincent Cassels och Monica Belluccis definitiva genombrott. Med sin råa energi och sitt kompromisslösa våld väckte den ett ramaskri bland förnäma franska filmkritiker och retade gallfeber på censuren!

Cassel spelar Dobermann – en första klassens kriminell som med en arsenal av högteknologiska vapen leder den skickligaste och brutalaste bankrånarliga världen skådat. Tillsammans med sin snygga och livsfarliga partner (Bellucci) är han närmast omöjlig att stoppa. Därför har poliskåren inget annat val än att kalla in Christini (Karyo) – en sadistisk, kokainsnortande snut som inte skyr några medel för att få fast ligan. Snart är jakten igång och den kan bara sluta på ett sätt: i brinnande explosioner och kaskader av blod!

 

Trivia:

* Dobermann bygger på författaren Joël Houssins romaner och han har även skrivit manuset. Huvudrollerna spelas av Vincent Cassel och Monica Bellucci som är ett par i verkligheten och har spelat tillsammans i en rad filmer, bland annat Vargarnas pakt och ökända Irréversible.

Pressen:

* * * * *
/ eFilmCritic

“En grad av våld som skulle få Quentin Tarantino att gnälla som en brännskadad hundvalp.”
/ Eye for Film

“Karyo stjäl showen. Han frossar i att skapa en fullkomligt avskyvärd karaktär och det märks att han njuter av att spela skurk, oavsett om han slänger runt bäbisar eller torterar vittnen.”
/ DVDActive