Studio S Entertainment

Class of Nuke ’Em High

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Class of Nuke’Em High är helt enkelt livsnödvändig! – Cinema Terror

 

Class of Nuke’Em High: den tidlösa klassikern med läs- och skrivförståelse, algebra och radioaktiv strålning på schemat.

På Tromaville High School, placerad ett stenkast från det lokala kärnkraftverket, finns det många ljushuvuden. Faktiskt så verkar de självmant utstråla en självlysande grön färg. Allt är inte riktigt som det ska i skolan: klassrådet består numer av ett blodtörstigt gäng som odlar hasch i kraftverket, vanliga studenter förvandlas till psykotiska sexgalningar, slemmiga monster smyger i korridorerna och helt plöstligt föder ordentliga Crissy ut en blodtörstig mutantbebis som omedelbart börjar äta upp alla på skolan. Men kommer Chrissy och hennes pojkvän Warren att kunna stoppa sin monsterbebis? Kan allt bli som vanligt igen? Och vad är ”som vanligt”?

När filmen släpptes på biograferna 1986 blev den direkt en stor sensation. Class of Nuke’Em Highs unika blandning av skräck och humor hyllades både av publik och kritiker, och har sedan dess release gett flera uppföljare och hundratusentals fans.