Studio S Entertainment

Bruce LaBruce: The Horror Years 2008-2010 (DVD)

Bruce LaBruce har sedan förstlingverken kommit att snegla alltmer mot skräckgenren och skapat ett våldsamt queercore-universum som rymmer gott om meta, satir och nekrofili. Nu finns dessa verk samlade på en och samma plats. Boxen inkluderar ”Otto; or, Up with Dead People”, ”L.A. Zombie” och dokumentären ”The Advocate for Fagdom”.

Otto; or, Up with Dead People

Utsedd till Bästa film på Milan International Lesbian and Gay Film Festival

Otto vaknar upp död och dement i ett framtida Berlin där zombies tillhör vardagen. När den pretentiösa manifestflatan Medea Yarn får syn på honom blir han en del av hennes undergroundklick och integreras i ett episkt dokumentärprojekt. Samtidigt försöker Otto pussla ihop svaga minnesbilder av sin ex-pojkvän och deras förhållande.

Queercore-kungen Bruce LaBruce besökte många av världens största filmfestivaler med detta genreöverskridande porträtt av en melankolisk zombie som hasar sig fram i ett metafilmiskt universum fyllt av nekromantik och satir.

Kritikeromdömen
• ”Stark och intelligent” – Slant Magazine
• ”Får David Cronenbergs filmer att likna Harry Potter” – San Francisco Chronicle
• ”Erotisk skräcksatir för alla som velat se någon knulla ett öppet sår” – Variety
• ”En storartad och genreöverskidande film med zombies, hjärta, jävlar anamma och kuk! Jag älskar det.” – CiNEZiLLA

L.A. Zombie

Vinnare för Bästa utländska regissör på Melbourne Underground Film Festival

Gayporrikonen François Sagat spelar olycksoffret som reser sig från de döda och på härjningståg i änglarnas stad väcker avlidna män med penetration. Queercore-legenden Bruce LaBruce har beskrivits som trashfilmens påve och gör sannerligen skäl för sitt epitet med denna studie i nekrofili. Våldsamt, samhällskritiskt och upplivande – likt avkomman efter ett kärleksmöte mellan George A. Romero och John Waters.

Kritikeromdömen
”Något av en skruvad moralsaga… Oerhört välgjord och tankfull” – Fangoria
”Även de mest frisinnade kommer reagera starkt på denna grandiosa nekro-orgie” – Gorepress
”Om du gillar hård gayporr är det svårt att hitta något lika estetiskt tillfredsställande” – Exclaim

The Advocate for Fagdom

I Angélique Bosios dokumentär om Bruce LaBruce varvas intervjuer med profiler som Gus van Sant, John Waters och Harmony Korine, med klipp från LaBruces filmer.