Studio S Entertainment

Blastfighter

DE JAGADE DJUR. HAN JAGADE DEM.

 

Michael Sopkiw (2019: After the Fall of New York)

George Eastman (2019: The New Barbarians)

 

Åtta år har gått sedan elitpolisen Tiger Sharp tog lagen i egna händer och hade ihjäl mannen som mördade hans fru. Sugen på ett stillsamt liv återvänder han till sina gamla hemtrakter. Men här ute på vischan lever all sorts vilddjur – och grymmast är de som går på två ben. Ett gäng hänsynslösa tjuskyttar bestämmer sig för att jävlas med Sharp, och när de skändar och mördar hans dotter brister det. Efter åtta år i ide vaknar den ursinnige björnen till liv, och med en arsenal av explosiva vapen sätter han igång sin blodiga hämnd!

Lamberto Bavas Blastfighter är en brutal italiensk actionfilm inspirerad av Rambo och Den sista färden. I huvudrollen syns Michael Sopkiw som, trots att han bara medverkat i fyra italienska kultrullar, lyckats bli en kultikon.

Trivia:

* Lamberto Bava är känd för kultrysare som Macabre, Demons och A Blade in the Dark. Han är son till legendariske skräckregissören Mario Bava som bland annat skapade giallo-genren med klassikern Blood and Black Lace.

SAXAT:

“Lamberto Bavas bästa film!” / Quentin Tarantino

Blastfighter håller riktigt hög internationell klass, om än lite blodigare. En av de bästa actionrullarna från 80-talet” / Fred ”Fredzilla” Anderson


Vår utgåva innehåller italiensk tal med svensk textning, eller en otextad version med engelskt tal. OBS! Den engelska version hittas i EXTRAS-menyn.