Studio S Entertainment

Black Venus (VoD)

AV REGISSÖREN TILL PORRBIOSUCCÉN PUSSY TALK!
MED JOSEPHINE JACQUELINE JONES (MISS BAHAMAS 1979)

Venus är van vid att få vem som helst på fall, men när hon själv faller för en fattig skulptör dras hon med i en virvelstorm av vilda våldtäkter, lesbisk lust och extrem förnedring. I det stränga viktorianska samhället puttrar perversionerna under locket och snart måste hon fråga sig om hon kommer att överleva den depraverade väg hon har valt att vandra…

Miss Bahamas tog världen med storm när hon debuterade som den exotiska förförerskan som ingen man ? eller kvinna ? kan motstå. Med en erotiskt laddad ensemble bestående av Karin Schubert (Black Emanuelle), Monique Gabrielle (Chained Heat) och Mandy Rice-Davies (tonårsfresterskan som nästan fick den Brittiska regeringen på fall!) blir Honoré de Balzacs skandalösa saga sexigare än han någonsin kunde ana!

Trivia:

* Black Venus är regisserad av Claude Mulot, förmodligen mest känd för porrbiosuccén Pussy Talk som under namnet Musen som tjöt sågs av inte mindre än 176 000 svenskar! För manuset står producenten Harry Alan Towers, (ö)känd för sina många samarbeten med Jess Franco.