Studio S Entertainment

Beast in Heat, The

De hoppades att monster inte fanns i verkligheten, tills de hamnade i hans bur…

OBS! Denna film innehåller scener av rejält våldsam natur.

Doktor Ellen Kratsch bedriver sadistiska experiment i ett av nazisternas allra mest ljusskygga läger. Hennes senaste verk är en apliknande man som besitter en enorm hunger efter sex. Doktorn är inte sen att tillfredsställa bestens lust, genom att tillfångata kvinnor från den närliggande bygden och slänga in dem i buren för hans förnöjelse. Men motståndsrörelsen har fått nys om hennes verksamhet och planerar en räd mot lägret för att få slut på helvetet…

Trivia:

* Salvatore Baccaro som spelar ”The Beast” gjorde många neandertal-aktiga roller i sin karriär, bl a i Salong Kitty och Caligula och Messalina.

* Nazisploitation-genren inom film hade sin storhetstid under det sena 70-talet, men sägs ofta ha sitt ursprung i den pornografiska ”Stalag”-litteraturen från 1960-talet. Förebilden sägs ofta vara Yehiel De-Nurs roman ”The House of Dolls” (1953) om de bordeller som förekom i koncentrationslägren för nazi-soldaternas förnöjelser. Det legendomspunna brittiska bandet Joy Division tog även sitt namn från denna bok och företeelse.

”För fans av nazisploitation och women in prison-filmer är denna rulle ett måste!” / DVD Resurrections

”En av de mer obskyra och ökända exploitation-filmerna!” / Kinocite

”Att denna film blev bannlyst på grund av brutalt innehåll känns befogat.” / DVD Drive-In

OBS! Valbarhet mellan engelskt och italienskt ljudspår.

Svensk, dansk, finsk och norsk textning.