Studio S Entertainment

Alien Vs Zombies – The Dark Lurking (VoD)

Här kan du streama Alien Vs Zombies – The Dark Lurking:
SF Anytime Telia Filmbutiken

.
ISOLERAD RYMD – GRÄNSLÖS SKRÄCK

Året är 2017. På en underjordisk forskningsstation går ett experiment fruktansvärt fel. All kommunikation med jordytan är bruten och för de åtta överlevarna står valet mellan att barrikadera sig och hoppas på att hjälp kommer innan maten tar slut, eller att ta sig upp för de tretton våningar som leder till ytan. Frågan är bara vad som är värst: att svälta ihjäl eller att möta de horder av hungriga, muterade, köttätande varelser som nu har tagit över stationen?

Med sin adrenalinpumpande action och vidriga monster blir Alien vs. Zombies som en giftig korsning mellan Aliens och Evil Dead. Se den på egen risk!

Trivia:

* Alien vs. Zombies är australiensiske regissören Gregory Connors långfilmsdebut, men han har tidigare vunnit pris för actionkortfilmen Netherworld på New York International Independent Film and Video Festival.

Pressen:

“Tänk dig att se de skjutglada marinsoldaterna i Aliens göra upp med de blodtörstiga demonerna i Evil Dead 2 […]. För första gången på flera år är sci-fi skräckfilmen tillbaka utan hämningar… FUCK YEAH!!!!”
/ Horrornews.net