Studio S Entertainment

A Capital dos Mortos (Capital of the Dead) (Last Exit Entertainment) (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
1883 Turin, Italien. Prästen Dom Bosco lider av fasansfulla visioner som uppvisar Brasilias uppgång och fall. Under visionerna får han veta att mänskligheten skall beprövas å det värsta under tre generationer och slutligen utplånas.

Nu, i dagens moderna Brasilia, inser ett gäng kompisar att de står på domedagens brant då de döda återuppstått för att fullfölja Dom Boscos profetia. Situationen verkar hopplös, men deras passion för skräckgenren och särskilt zombie filmer kommer äntligen till användning. Med den kunskap de plockat på sig från timmar spenderade framför TV:n förbereder de sig för mänsklighetens sista strid. En strid som ska ske på huvudstadens gator.

Tiago Belottis debutfilm A CAPITAL DOS MORTOS är ett imponerande verk av självfinansierad independent skräck fylld med nattsvart humor, tung brasiliansk dödsmetal och kampen för överlevnad enligt konstens alla regler. Brasiliens första Zombiefilm och dessutom sanktionerad av självaste José Mojica Marins som gör en klassisk Coffin Joe cameo i filmen.

Death Metal, Zombies, Världens undergång – vad mer kan man begära?

”A must for fans of Brazilian trash”
Heu Vi

”Very enjoyable”
365 Horror

A CAPITAL DES MORTOS - DVD INLAY.indd