Studio S Entertainment

99 Women (VoD)

99 KVINNOR… BAKOM GALLER… UTAN MÄN…

Softcore Director’s Cut Version (Engelsk dialog, otextad) + Hardcore French Version (Fransk dialog, textad)

”NI HAR INGA NAMN, BARA NUMMER!”

Sleaze-kungen Jess Franco, står bakom denna snaskiga women in prison-historia om 99 kvinnliga fångar och deras plågade, miserabla tillvaro under en grym, depraverad och korrumperad fängelseledning.
Ett kvinnofängelse på en ö drivs med järnhand av den sadistiska ”Madame Diaz”. De ovanligt vackra kvinnliga fångarna får erfara hårda straff för minsta felsteg. Instängda, utan män i närheten vänder sig kvinnorna till varandra för att tillfredställa sina sexuella begär.

99 Women släpps både i originalversionen och i den speciella X-rated versionen med inklippta hard core-scener av den ökände Bruno Mattei.

Trivia:
* Jess Franco är en extremt produktiv filmmakare, han har gjort över 200 filmer, bl a sju rullar tillsammans med Christopher Lee, bland dem Count Dracula (Dracula – den blodtörstige) från 1970.
* Mercedes McCambridge som spelar den tyranniska Madame Diaz, har vunnit både Oscar och Golden Globe för sin insats i Alla kungens män (1949), och Oscarnominerades för Jätten mot James Dean. Mest känd är hon dock för demonrösten i Exorcisten. Guvernör Santos i 99 Women spelas av Herbert Lom som medverkat i bl a The Dead Zone och Rosa Panter-filmerna.

SUBTITLES: Svenska, danska, norska och finska.

PRESSEN:

”Tortyr, våldtäkter, lesbiskt sex och fantastiska skådespelare.”

/All Movie Guide

”En stilbildande fullträff!”
/Sleazoid Express

”Märkligt tilldragande?skaffa den nu!”
/Monsters At Play

”Episk chockfilm om inburade kvinnor som går barsärk?där tilltygade men läckra brudar ger efter för sina egna depraverade lustar.”
/diabolikdvd.com

”Förmodligen det bästa exemplet på Women In Prison-genren.”
/Film Freak Central

”Franco är mästaren av exploitation.”
/Horror Watch

”Dramatik och inlevelse… förstklasig rollista.”
/Eccentric Cinema