Studio S Entertainment

70-talserotik Collection (6-Disc Box)Välkommen till erotikens gyllende era!

1970-talet var ett årtionde då sex på film var lekfullt, färglatt, ofta smaksatt med en rejäl portion humor. Ett koncept som producerade många av historiens tyngsta stjärnor och oslagbara klassiker.
I denna samling får uppleva några av de största kassasuccéerna någonsin, med storheter som John Holmes, Uschi Digard, Candy Samples, Serena, Rene Bond och Serena. Erotisk kult av bästa sort!

ITALIAN STALLION (1970)(2-DISC SPECIAL EDITION)
1970 var Sylvester Stallone blott tjugotre år gammal med sina framtida succéer långt bortom horisonten. Debuten kom i denna piffiga sexploitation-komedi där han spelar gigolon Stud som styr upp en vild orgie med flickvännen och hennes kompisar.
BONUSMATERIAL: German Hardcore Version (77 min), Original biotrailer, Njutafilms trailershow.

FANTASM (1976)
Professor Notafreud vet allt om sex och synd. Efter att ha undersökt kvinnors sexliv under hela sin karriär så har han en och annan historia att berätta. I denna australiska kult-sexkomedi får vi höra hans tio bästa anekdoter serverade med John Holmes och några till av golden age-erotikens allra främsta aktörer och aktriser.
BONUSMATERIAL: Making of-dokumentären Fantasm Penetrated (23 min), specialskrivna biografier, trailers, bildgalleri, Njutafilms trailershow.

FANTASM EN GÅNG TILL (1978)

Uppföljaren till storsuccén Fantasm är ännu en djupdykning i kvinnors sexuella fantasier. Det är till insändarsidan Kära Collette som läsarna skickar sina heta kärlekshistorier som presenteras med några av golden age-erotikens allra främsta aktörer och aktriser.

BONUMATERIAL: Making of-dokumentären Fantasm Penetrated (23 min), specialskrivna biografier, trailers, bildgalleri, Njutafilms trailershow.

THUNDERCRACK! (1975)
Den ultimata melodramatiska kult-porr-skräck-klassikern! En riktig kultklassiker som har chockat, eggat och förundrat sin publik de senaste 28 åren.
Ett spökhus, en regnig natt, en grupp strandsatta främlingar? En polymorft pervers film som är omöjlig att beskriva i ord; Thundercrack! måste ses!
BONUSMATERIAL: Essä av Jack Stevenson: The Marion Eaton Story.


BONUSFILM: DESPERATELY SEEKING SEKA (2003)
Det fanns en tid då sexfilm sågs på biografer, filmades på 35mm film och gudinnan på vuxenunderhållningens silverduk var en karismatisk kvinna vid namn SEKA. Många år senare bestämmer sig journalisten Stefan Nylén för att hitta henne och göra en intervju…
BONUSMATERIAL: Deleted scenes & interviews, extended interviews, photo gallery, commentary track, outtakes m.m.

src=”./images/f-images/f-70talserotikbox-packshot.jpg”>