Studio S Entertainment

2019: The New Barbarians

Året är 2019 och kärnvapenkrigen har ödelagt världen – endast ett fåtal har överlevt apokalypsen.
Pansarbestyckade bilar och motorcyklar plöjer fram i det gyllene landskapet. De är Tempelbröderna – ett sällskap sadistiska bödlar anlett av One (George Eastman) som ser sig själva som hämndens präster. I deras ögon är ingen oskyldig för världens död och således bör alla också bestraffas med döden.

De enda som står i vägen för ondskans framfart är vapenbröderna Scorpion (Giancarlo Prete) och Nadir (Fred Williamson) – två starka överlevare som kommer till de värnlösas undsättning, bland dem Alma (Anna ”Miss Italy 1977” Kanakis). Två hjältar som bevarat ett uns av humanitet och i en tid av kaos är de enda som kan ge världen en ny morgondag…

Under 80-talets våg av Efter Katastrofen-filmer var det den italienske regissören Enzo G. Castellari – regissören till Keoma och originalet till Quentin Tarantinos Inglorious Bastards – som var den mest produktive. New Barbarians är fullspäckad med tuff biljaktsaction, läcker 80-talsfuturism, häftig musik av Claudio Simonetti (Goblin) och underhållning i absolut toppklass!

”Non stop-action i en rasande takt… mycket underhållande!” / DVD Maniacs