Studio S Entertainment

Omslag av Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (Bio)

Förstora omslag

Genre Skräck
Land Storbritannien
Inspelningsår 2024
Regi Rhys Frake-Waterfield
Skådespelare Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Simon Callow
Format Tillåten från 15 år
Artikelnr NF1781
Release BIOPREMIÄR 2024-03-27
Omslag av Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (Bio)

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (Bio)

NALLE PUH ÄR TILLBAKA, ARGARE ÄN NÅGONSIN OCH HAN HAR FÅTT FÖRSTÄRKNING!

Christopher Robins idylliska barndom med djuren i Sjumilaskogen är en svunnen tid. Inte nog med att han lämnat sina vänner i sticket och flyttat till stan. Han har också avslöjat deras existens för omvärlden. Ett besinningslöst raseri växer inom Nalle Puh, Nasse, Tiger och Uggla. De ursinniga djuren lämnar ett spår av blod och förstörelse efter sig varhelst de drar fram. En gång för alla ska de visa sig starkare, smartare och farligare än någon kunnat föreställa sig. Hämnden på förrädaren Christopher Robin kommer vara slutgiltig och skoningslös.

Winnie the Pooh: Blood and Honey blev en otippad dundersuccé vid premiären på Alla Hjärtans Dag 2023. Sågad jäms med fotknölarna av kritikerna, men älskad av publiken precis som det ska när det gäller riktigt slaskiga skräckfilmer. Den drivne regissören Rhys-Frake Waterfield vet att smida medan järnet är varmt och redan till påsken 2024 levererar han en ny laddning godis till världens alla splatterfans. Nalle Puh beväpnad med en brinnande motorsåg, får återigen sällskap av Nasse samt förstärkning av favoriten Tiger och den kloke Uggla, som av rättighetsskäl inte kunde vara med i den första filmen. Christopher Robin spelas denna gång av Scott Chambers och han får sällskap av Cavendish (Simon Callow från Four Weddings and a Funeral och Shakespeare in Love), en figur med mystiska kopplingar till Christopher Robins förflutna.

WINNIE THE POOH: BLOOD AND HONEY 2 ÄR EN SAGOLIK SPLATTERFEST. 3 GÅNGER BLODIGARE OCH MED 10 GÅNGER SÅ STOR BUDGET SOM FÖREGÅNGAREN.


Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 lanseras i USA och runt om i världen samma dag. Under en period om tre månader kommer man kunna se Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 endast på bio. I USA sker lanseringen på inte mindre än 1600 biografer.

Bra gimmick, skruvad humor och hälsosamt vanvördig” – AV Club


”Cinema at its most punk rock… A qualified thumbs up” – AV Club
”A damn fun movie! The Perfect Campy Slasher” – Dread Central
”A grizzly piece of meta horror that is sure to surprise audiences” – The Blogging Banshee
”Pure gory fun with nods to classic horrors! An absolutely blast from start to finish!” – Long Live Physical Media


PRESSBILDER M.M. FÖR NEDLADDNING
 HÄR