Studio S Entertainment

Omslag av Payback (VoD)

Förstora omslag

Genre Action, Thriller
Längd 91 min
Land USA
Inspelningsår 2021
Regi Joseph Mensch
Skådespelare Matt Levett, Toby Leonard Moore, Anna Baryshnikov
Artikelnr NF1509
Release 2021-05-17
Omslag av Payback (VoD)

Payback (VoD)

Här kan du streama Payback:
SF AnytimeiTunes Telia FilmbutikenGoogle Play Blockbuster

DVD eller Blu-ray finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
Det går bra för gatusmarte Mike Markovich (Matt Levett) i rollen som aktiemäklare på en förvisso kanske inte helt laglig Wall Streetfirma. Låt vara att han och “the King of the one-call close” Mr. Zhukov (Toby Leonard Moore) inte alltid drar jämt, men tjänster och gentjänster tänker Mike och tackar ja till att åka till Los Angeles på ett ärende å chefens vägnar. Trots att hans fru inom kort ska föda parets första barn. I Änglarnas stad går allt åt helvete och innan han vet ordet av sitter han i fängelse oskyldigt fälld för mord. Först sex år senare kommer Mike ut och ställs inför valet att lappa ihop sitt äktenskap eller hämnas på de som satte dit honom. Vad skulle du välja?

Joseph Mensch, som tidigare producerat postapokalyptiska Bushwick och torpedthrillern Asher med Ron Perlman, regidebuterar med en rapp och rå hämndrulle om vägval och hur lätt det är att falla tillbaka i gamla hjulspår även när man försöker att inte göra det.

Filmens styrka ligger i skådespelarprestationerna” – Otakuart

Känns mer verklighetsbaserad än åtskilliga hyperstiliserade filmer i hämndgenren” – Slashfilm

“Payback blinkar åt genren med fängelsekunder på hämndturné som passar fans av Ric Roman Waugh (Felon, Shot Caller, Greenland)” Film Combat Syndicate