Studio S Entertainment

Omslag av Night Drive (VoD)

Förstora omslag

Genre Thriller
Längd 82 min
Land USA
Inspelningsår 2021
Regi Brad Baruh, Meghan Leon
Skådespelare AJ Bowen, Sophie Dalah, Lamar Bell
Artikelnr NF1517
Release 2021-08-06
Omslag av Night Drive (VoD)

Night Drive (VoD)

Här kan du streama Night Drive:
SF AnytimeiTunesGoogle PlayViaplayCineasterna Blockbuster

.
EN LÅNG NATT I LA

Efter att karriären imploderat och frun lämnat honom är Russells (AJ Bowen) Porsche det enda av värde han har kvar. Pengarna strömmar inte direkt in för en chaufför men är enda inkomsten. Det repetitiva snacket med en stadig ström trötta typer upplevs som en form av botgöring för tidigare misstag. Så när en ung dam dyker upp och drar fram en sedelbunt för att säkra hans tjänster för resten av kvällen är det ett välkommet avbrott från det vanliga slitet. Föga anar Russell att det är början på en kaoskörning han sent kommer glömma.

Kemin mellan Charlotte (Sophie Dalah) och Russell är vad som får den här täta och mörkt humoristiska filmen och dess många intrigvändningar att inte bara fungera utan briljera. Möjligen är det en spegling av den dynamiska regiduon Brad Baruh och Meghan Leon (även manus) som efter många år av gemensamma projekt är extremt samkörda. I vilket fall väcker den här förväxlingstäta thrillerkomedin associationer till såväl bröderna Coen som Shane Black.

Får till en perfekt balans av komedi och spänning” – Horror Fuel

Intressant karaktärsbaserad sci-fiberättelse” – The Pitch

Historien skiftar mellan rapp komedidialog, skrattretande och mindre rolig grand guignol samt noirtonade svek” – Austin Chronicle