Studio S Entertainment

Omslag av Martyrs (VoD)

Förstora omslag

Genre Skräck, Thriller
Land USA
Inspelningsår 2015
Regi Kevin Goetz, Michael Goetz
Skådespelare Troian Bellisario, Kate Burton, Blake Robbins
Artikelnr NF875
Release 2016-04-25
Omslag av Martyrs (VoD)

Martyrs (VoD)

Här kan du streama Martyrs:
SF AnytimeiTunes Telia Filmbutiken

DVD eller Blu-ray finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
Av producenten till THE CONJURING och ANNABELLE

Den amerikanska nyinspelningen av franska förlagan Martyrs är minst lika hårresande, spännande och effektivt skräckfylld.

Ett sekel efter att Lucy flytt från en nedgången industrilokal, återvänder hon och väninna Anna för att utkräva hämnd på familjen som hållit henne fången där. Men med hämnden kommer avslöjanden som går långt bortom det Lucy berättat för Anna. Ju närmre den plågsamma sanningen de kommer ju mer inser de att de är fångade i en mardröm de inte kan fly ifrån… där ett martyröde väntar dem.

Baserad på Pascal Laugiers kultförklarade Franska extremskräckis från 2008, har Blumhouse Productions i största hemlighet låtit Bröderna Kevin and Michael Goetz (Scenic Route) hantera denna välpolerade Hollywood nyinspelning med Bailey Noble (True Blood), Troian Bellisario (Pretty Little Liars) och Kate Burton (Grey’s Anatomy) i huvudrollerna.

BLUMHOUSE PRODUCTIONS är ett av Amerikas ledande produktionsbolag som fokuserar på skräckgenren. Sedan starten för femton år sedan har de legat bakom framgångar som Paranormal Activity, Insidious, Sinister och The Purge serierna. Rob Zombies Lords of Salem, Barry Levinsons The Bay, Mike Flanagans Occulus och Oscars belönade Whiplash är alla filmer som Blumhouse stått bakom.

———
”Iconic horror effort” – Reel Film Reviews

———