Studio S Entertainment

Omslag av Making Sex Fun – Vuxenlekar och sextoys (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Making Sex Fun - Vuxenlekar och sextoys
Genre Dokumentär, Erotik
Längd 116 min
Land USA
Inspelningsår 2006
Regi The Sinclair Institute
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Dolby Digital Stereo
Artikelnr NF277
Release 2010-01-27
Omslag av Making Sex Fun – Vuxenlekar och sextoys (VoD)

Making Sex Fun – Vuxenlekar och sextoys (VoD)

UR SERIEN MED ÖVER 4 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR

Din guide till ett roligare sexliv!

Följ med på en erotisk upptäcktsfärd guidad av några av USA:s mest framstående sexrådgivare. Making Sex Fun tar dig bortom de sexuella tekniker som ingår i den konventionella repertoaren. Med fokus på kreativitet och variation introduceras en mängd aktiviteter som höjer tempen på förhållandet.

Låt din fantasi stimuleras av spännande sexlekar: från sex på otillåtna platser till bondage. Låt dig guidas genom djungeln av sexleksaker och lär dig hur de kan användas för nå oanade höjder av njutning. Med inspirerande tips demonstrerade av verkliga par får du hjälp att nå din sanna sexuella potential!

Trivia:
* The Sinclair Institute grundades 1991, för att hjälpa par att förbättra deras kärleksliv och få ett bättre sexliv. Filmerna innehåller detaljerade och stimulerande sexscener som ger tittaren nya insikter om erotikens möjligheter

* The Sinclair Institute arbetar tillsammans med internationellt framstående experter inom parterapi, sex och samlevnad. Dessa medverkar till att göra högkvalitativa instruktionsfilmer för par i alla åldrar – att lära sig kommunicera sina sexuella behov och erhålla större erotisk njutning.

LANGUAGES: English. SUBTITLES: Svenska, danska, norska och finska.