Studio S Entertainment

Omslag av Kvinnan som glömde sitt förflutna (DVD/VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Fuga
Genre Drama
Längd 1 tim 40 min
Land Polen
Inspelningsår 2018
Regi Agnieszka Smoczyńska
Skådespelare Gabriela Muskala, Lukasz Simlat, Malgorzata Buczkowska
Artikelnr NF1210
Release 2019-04-23
Omslag av Kvinnan som glömde sitt förflutna (DVD/VoD)

Kvinnan som glömde sitt förflutna (DVD/VoD)

Här kan du streama Kvinnan som glömde sitt förflutna:
SF AnytimeiTunes Telia FilmbutikenGoogle Play

DVD finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
DU ÄR BARA EN AV MÅNGA VERSIONER AV DIG SJÄLV

Alicja drabbas av minnesförlust och kämpar för att återskapa sitt självständiga liv. När hon ett par år senare berättar sin historia under en TV-sändning ringer en man in och säger sig känna igen henne som sin dotter.

Hon återvänder till landsbygden och sin familj och återupptar motvilligt rollen som fru, som mor och som dotter. Hennes make och son känner inte igen kvinnan som stod dem så nära, och nu beter sig som en främling. Alla nya känslor väcker något nytt i henne – en inre låga.

Kvinnan som glömde sitt förflutna handlar om moderskapets sociala tabu; om att kvinnor pressas att axla en given mammaroll, som om den biologiska möjligheten att föda barn automatisk innebär att alla kvinnor skulle vilja bli mödrar.

 

OFFICIAL SELECTION CRITIC’S WEEK – Cannes International Film Festival


En tillfredsställande och tankeväckande upptäcktsfärd av de åtaganden och uppoffringar som krävs för att vara sann mot sig själv– Screen

Förankrad i finkänsligt skådespel från alla, inklusive den 7-åriga Iwo Rajski som barnet, utforskar verket med orädd ärlighet hur skört banden mellan en mor och hennes barn är– The Hollywood Reporter