Studio S Entertainment

Omslag av Kama Sutra: En guide till bättre sex (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Kama Sutra: En guide till bättre sex
Genre Erotik
Längd 107 min
Land USA
Inspelningsår 2004
Regi Sinclair Institute, Mark Schoen
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Anamorphic Widescreen, Dolby Digital 5.1
Artikelnr NF198
Extras Kama Sutra - Bakom kulisserna 12 min. Extra musik-cd 60 min. Njutafilms trailershow
Release 2009-02-01
Omslag av Kama Sutra: En guide till bättre sex (VoD)

Kama Sutra: En guide till bättre sex (VoD)

AKA The Better Sex Guide to the Kama Sutra

UR SERIEN MED ÖVER 4 MILJONER SÅLDA EXEMPLARLär dig Kama Sutras hemligheter om hela kroppens njutning och uppnå en ökad sexuell medvetenhet!
Förena kropp och tanke med din partner för en högre, andlig sexuell njutning. Kama Sutra som skrevs redan ca 350 f.Kr. är inte bara en klassisk guide till olika sexställningar. Texten innehåller också vägledning till en spirituell syn på sex, vilket leder till en högre medvetenhet om din och din partners kroppar, för ett andligt sexuellt uppvaknande.
Kama Sutra: en guide till bättre sex avslöjar de urgamla tankegångarna bakom det erotiskt ultimata sexlivet. Med expertkommentarer av en av Indiens främsta sexualexperter på Kama Sutra, professor Prakash Kothari, får vi inblick i lärornas fängslande värld, medan olika vanliga par demonstrerar de sexpositioner som givit extra njutning i tusentals år. En intensivt sensuell guide till sexuell medvetenhet och fulländad passion.
Extra musik-cd ingår!Trivia – The Sinclair Institute:

*The Sinclair Institute grundades 1991, för att hjälpa par att förbättra deras kärleksliv och få ett bättre sexliv. Filmerna innehåller detaljerade och stimulerande sexscener som ger tittaren nya insikter om erotikens möjligheter.
*The Sinclair Institute arbetar tillsammans med internationellt framstående experter inom parterapi, sex och samlevnad. Dessa medverkar till att göra högkvalitativa instruktionsfilmer för par i alla åldrar – att lära sig kommunicera sina sexuella behov och erhålla större sexuell njutning.Textning: Svenska, danska, norska och finska.Trailer-intervju om Underbar sex-serien: