Studio S Entertainment

Omslag av Haunter (DVD/VoD)

Förstora omslag

Genre Skräck, Thriller
Längd 93 min
Land Kanada
Inspelningsår 2013
Regi Vincenzo Natali
Skådespelare Abigail Breslin, Stephen McHattie, Peter Outerbridge
Artikelnr NF669
Extras Making of (20 min), Njutafilms trailershow
Release 2014-08-20
Omslag av Haunter (DVD/VoD)

Haunter (DVD/VoD)

Här kan du streama Haunter:
SF Anytime Telia Filmbutiken

DVD finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
FÅNGE I DET FÖRFLUTNAS HUS

Lisa är en rebellisk och bitter tonåring, precis som de flesta i hennes ålder. Förutom att hon är död och hon och hennes familj är fast i en tidsloop. Att gå upp, äta frukost, hjälpa till med tvätten, bråka med lillebror och köttfärslimpa till middag och så vidare ter sig likadant, varje dag. Lisa är den enda i familjen som verkar märka att något är riktigt fel, och plötsligt visar det sig att de inte är ensamma i huset. Någon eller något verkar ha märkt att Lisa har fallit ur sin trans och vill sätta henne på plats igen.

Regissör Vincenzo Natali (Cube, Splice, Hemlock Grove) är tillbaka igen med en spökhistoria utöver det vanliga, med lika delar Alice i Underlandet, Sinister och Måndag hela veckan. I huvudrollerna ser vi bland andra Abigail Breslin (En familj – August: Osage County, Zombieland, Little Miss Sunshine) och Stephen McHattie (The Tall Man, Watchmen, A History of Violence).

KRITIKERNA SÄGER:

En obehaglig, udda men ändå trovärdig upplevelse – utan en gnutta splatter” – Los Angeles Times
Ett genomtänkt och välarbetat mysterium” – Canadian Film Review
Haunter lyckas med att ständigt hålla dig kvar i känslan och att aldrig låta dig vara riktigt säker på vad som ska hända härnäst” – Fangoria