Studio S Entertainment

Omslag av Sexleksaker: Vibrerande lustar (VoD)

Förstora omslag

Genre Erotik
Land Frankrike
Inspelningsår 2010
Regi Ovidie
Artikelnr NF392
Extras Njutningstest: “Wet For Her”. Njutningstest: “The Naughtibod”.
Release 2011-04-13
Omslag av Sexleksaker: Vibrerande lustar (VoD)

Sexleksaker: Vibrerande lustar (VoD)

vill man krydda sitt sexliv med något extra roligt – oavsett om man är ensam eller med sin partner. Ovidie och hennes nyfikna vänner tar sig igenom en vibrerande värld av färgglada sexleksaker som hjälper njutningen att nå helt nya nivåer. Vi får träffa en eggande badleksak, en vibrerande anka, den kompletta sexmaskinen och det allra senaste inom tekniken. Med Ovidies leksaksguide blir ditt kärleksliv lekande lätt!

Ibland

Innehåll:
1. Milka & the Fairy
2. The Bathmate
3. SOFT-The New Male Sextoys
4. Amélie & The Vibrating Duck
5. The Tongue Joy
6. The Fuck Machine
7. The Tenga
8. The Tantra Beam
9. Sextoys for couples
10. The Egg
11. Amélie & The Rabbit
12. Monkey Spanker
13. The Smartballs

OVIDIES EROTISKA VÄRLD
Ovidie är filosofistudenten och feministen som har blivit en erotisk superstjärna. Den svarthåriga skönheten föddes 1980 och gav sig själv in i branschen med ambitionen att förändra den mansdominerade bilden av porr. Redan vid 20 års ålder regisserade hon sin första film för Marc Dorcel, vilket gjorde henne till den yngsta erotikregissören i Europa. Vid 21 års ålder skrev hon den första av åtta böcker och hennes feministiska manifest har spelat en stor roll i intellektualiserandet av branschen.

The French Lover Series är instruktionsfilmer som har visats över stora delar av världen och utforskar erotiken från flera synvinklar. Serien lär oss hur vi kan skapa ett mer harmoniskt sexliv och komma närmare varandra på ett lekfullt sätt.